4 ефективних способи зміцнити судини.

Ми підготували для вас ефективні рецепти, які допоможуть вам зміцнити і очистити судини, зняти спазми і уникнути розвитку страшних ускладнень. 

Зміцнення судин

Засоби для поліпшення роботи судин: 

1-й рецепт зцілення: деревій (для зміцнення стінок судин): 
Необхідно взяти 10-15 грам сушеної подрібненої трави деревію заливаємо 200 мл води, доводимо до кипіння і ще 10 хв. кипятимо. Далі знімаємо з вогню і даємо настоятися декілька годин, після чого проціджуємо. Приймати цілющий відвар потрібно по одній столовій ложці 3 рази в день.  

Підписуйтесь на нашу сторінку у facebook.

2-й рецепт зцілення: меліса (знімає судинні спазми, покращує роботу мозку, зменшує прояви гіпертонії): 
Необхідно одну столову ложку висушеної трави меліси залити 200 мл окропу, дати добре настоятися протягом години, процідити. Приймати по 100 мл двічі на день. 

3-й рецепт зцілення: ізюм (зміцнює судинну тканину і підвищує рівень гемоглобіну): 
Необхідно дві чайні ложки родзинок залити склянкою трохи прохолодної (але при цьому гарячої) кип'яченої води і залишити на ніч. Вранці з'їсти ягоди, а воду випити. 

4-й рецепт зцілення: натуральна суміш для оздоровлення судин 
Необхідно змішати по одному кілограму родзинок, кураги і чорносливу, інжиру і ягід шипшини, після чого помістити їх в каструлю і залити холодною водою (щоб ягоди трохи ховалися під нею), залишити на ніч. Після того, як ягоди постоять у воді, їх слід пропустити через м'ясорубку або подрібнити за допомогою блендера. Приймати цілющий склад слід по одній столовій ложці три рази на день, за півгодини до їжі, зберігати його слід в прохолодному місці. 

Читайте також: Як бути щасливим, коли все йде не так.

Коментарі