7 законів Всесвіту, за порушення яких доводиться розплачуватись.

У Всесвіту свої закони. І справа тут зовсім не у фізиці. Світ одухотворений і неживий існує, підкоряючись непорушним правилам. Тільки так може зберігатися рівновага і гармонія. 

Планети / fotooboi

Ось 7 головних правил, які беззаперечно працюють в нашому житті.

Всесвіт існує за своїми, йому одному відомими, законами. І поки людина не в силах осягнути їх повною мірою. Можливо, тому ми не розуміємо, чому на нас обрушуються глобальні і локальні катастрофи, чому ми змушені переживати стільки бід... Але можна спробувати щось переосмислити і виправити. І ми повинні їх дотримуватися, тому що самі є крихітними гвинтиками цієї колосальної та гармонійної системи. Як людина може застосовувати ці 7 законів у свому звичайному житті?

Підписуйтесь на нашу сторінку у facebook.


7 головних законів нашого Всесвіту

1. Закон порожнечі

Нове не зможе увійти у ваше життя, поки ви не позбулися старого. Не тримайтеся за віджиле, непотрібне. Адже, якщо вам необхідно нове пальто, ви, швидше за все, старе винесете на смітник. Викидайте те, що вже відслужило. Так і з усіма думками, речами, стереотипами. Звільніть місце для нового, щоб дати йому можливість змінити ваше життя.

2. Закон циркуляції

У будь-якій цілісній, єдиній системі цей закон необхідний. Як циркуляція атмосфери на Землі. Він передбачає безперервний рух, динаміку, коли одне заміщається іншим. І, щоб отримати бажане, неодмінно потрібно щось відпустити, чимось пожертвувати.

3. Закон уяви

Поки людина в точності не може все знати про реальність, яка нас оточує. Можливо, евклідовий тривимірний простір, в якому ми існуємо, - це лише елемент інших вимірів, нам невідомих. Але нам доступно мріяти. Відтворюйте свої мрії в уяві. Це називається творча візуалізація. Уявляйте весь час те, до чого прагнете. І одного разу воно постукає у ваші двері.

4. Закон творчості

Людський розум володіє приголомшливими можливостями. І здатність до творчості – це те, що відрізняє нас від інших представників житті на планеті. Коли енергія мислення, інтуїції, уяви перевтілюється в щось матеріальне, людина створює шедеври у всіх сферах свого буття (і не тільки в мистецтві та літературі). Так відбуваються відкриття, працює прогрес.

5. Закон відплати й отримання

Вмійте віддавати, бо віддане вами повертається в десятикратному розмірі. Мова йде не просто про матеріальні блага, цінності. Отримати можна  через удачу, сприятливий шанс і неждану радість. Отримуючи блага, важливо вміти безкорисливо ділитися ними з оточуючими і не думати про відплату. Це має бути від чистого серця. Поважайте свої можливості, радійте дарам і розділяйте їх з іншими. І Всесвіт зі своїми законами обов'язково відплатить вам.

6. Закон десятини

Всесвіт отримує свою десятину. Так повинно бути. Віддавайте без вагань 10% від того, що ви маєте. Не ставтеся до цього як до втрати. Людина ніколи не знає, чим обернеться для неї певне придбання або втрата. Буває, що даремно ми радіємо, отримавши щось. Або, навпаки, втрата тягне за собою сприятливі зміни. Так все влаштовано.

7. Закон всепрощення

Прощайте людей. Не тримайте в серці образ, роздратування, гіркоти і зла. Кожна людина все одно отримує по заслугах. Тому не варто збирати в душі негативні почуття, які роз'їдають вас зсередини. Вибачте всі малі і великі образи. Адже ви теж небезгрешны. Подумайте, що і самі вільно чи мимоволі когось образили, з ким-то обійшлися не дуже добре. Можливо, і вам не хотіли заподіяти біль і страждання. Але таке життя. Вибачте всіх. І себе – теж. Не карайте себе за промахи, слабкість і помилки. Прийміть таким, якими ви є. І це буде першим кроком на шляху до гармонії, яка панує у Всесвіті.

Ми поки знаходимося на початку шляху пізнання важливих законів, які рухають Всесвітом. Але безсумнівно те, що наше життя нерозривно пов'язане з цими законами, та їх дотримання несе благополуччя і гармонійне життя. 

Читайте також: Проблема дівчаток - відмінниць.

Коментарі