9 способів зберегти жіночу енергію.

Коли народжується хлопчик, найкраще, що можуть зробити батьки — це допомогти йому розвинути навички, таланти, допомогти йому досягти всього, за що б він не брався!

Як зберегти енергію


Але якщо на світ з'явилася дівчинка, найбільша помилка — це намагатися виховувати її по моделі хлопчика. З дівчатками все набагато цікавіше. Завдання батьків — як можна довше зберегти в ній все те, з чим вона прийшла в цей світ, не завантажуючи всілякими науками (як у нас зараз це прийнято: факультатив з англійської, додаткові заняття з математики, фізики...), а даючи можливість розкритися духовній сфері. 

Багато біди в житті жінки відбувається тому, що вона втрачає себе, свою жіночу сутність, жіночу енергію. І часто, тільки в зрілому віці, до неї приходить це усвідомлення і, разом з ним, нерозуміння, що з цим робити.

Підписуйтесь на нашу сторінку у facebook.

Сьогодні я поділюся з вами 9 способами, як зберегти жіночу енергію. Це дуже цінні рекомендації, застосовуючи які регулярно, ви відчуєте, що повертаєтеся до себе справжньої, відчуваєте себе більш наповненою і жіночною.

1. Розвивайте в собі спокій і прийняття. Якщо дівчина постійно переживає і хвилюється, значить вона не відчуває в собі достатньо сили, щоб своєю довірою до Всесвіту зберігати тих, хто їй дорогий. У цьому вам допоможуть прогулянки на природі, розслаблююча музика та відчуття наповненості всередині.

2. Слідкуйте за тим, щоб ваш низ живота і поперек були завжди прикриті – там зберігається жіноча сила і енергія, нею повинні підживлюватися тільки ваш чоловік і ваша дитинка. Не порушуйте інтимності цього місця. Особливо неприпустимі короткі топи в поєднанні з брюками на стегнах у холодну погоду.

3. Ваше волосся. Згідно стародавніх знань, якщо ваше волосся зібране – ваша енергія більш концентрована на вас самих, якщо розпущене — вона розсіюється на оточуючих людей. Частіше розпускати волосся, коли ви знаходитесь в оточенні коханих та близьких вам людей. Віддаючи свою любов, ви примножуєте її приплив до себе.

4. Розвивайте свою духовну сферу. Ходіть до храму, читайте молитви. Це дуже жіноче заняття, завдяки якому всі члени сім'ї почувають себе захищеними. Знайдіть божественну іскру в собі, будьте вдячні Всевишньому за те, що у вас вже є, наповнюйтеся цією благодаттю і щедро даруєте її близьким.

5. Одягайте красивий, але скромний одяг, коли виходите на вулицю. Одягаючись занадто відверто, ви підсвідомо хочете привернути до себе увагу інших чоловіків, а це прояв жіночої невірності в думках. Краще намагайтеся шикарно виглядати, коли зустрічаєте свого чоловіка.

6. Приділяйте увагу деталям – недоглянуті руки, стоптані п'яти (навіть якщо їх ніхто не бачить), неохайна зачіска не додадуть вашому образу цілісності, яким би досконалим він не був усередині. Догляд за собою – це перший крок на шляху любові до себе. Періодично влаштовуйте дні розслаблення для себе: прийміть ванну, сходіть на масаж, побалуйте себе процедурами SPA. Зверніть увагу, як розкриваються канали всередині вас і ви, буквально, наповнюєтесь, потоками жіночої енергії.

7. Довіртесь чоловікові, який поруч з вами. Будьте готові піти за ним в будь-який момент, і вам ніколи не доведеться скаржитися на те, що ви змушені робити все сама. Не соромтеся його просити, навіть про дрібниці. З задоволенням і радістю будьте готові прийняти подарунки від нього, і він буде дарувати їх вам набагато частіше!

8. Не панікуйте, коли чоловік віддаляється, це не означає, що ваші стосунки руйнуються — так він реалізує свою потребу в самоті. У відносинах також є цикли, як і в природі, весна, літо, осінь, зима. 

Сприймайте періоди зими як можливість для накопичення любові і ніжності, які ви зможете і віддати і отримати, як тільки ваша чаша наповниться. Скучивши, чоловік повернеться до вас, щоб віддати ще більше любові. Будьте готові прийняти її замість того, щоб дорікати своєму коханому в тому, що він вас кинув і забув.

9. Не пліткуйте про ваші особисті стосунки з подругами. Ділячись самим інтимним, ви руйнуєте ваш маленький внутрішній світ, який ви з такою любов'ю і щирістю створювали. Особливо погано, коли ви в несприятливому світлі виставляєте свого чоловіка. Не скаржтеся і не обговорюйте ваше життя в негативному ключі. 

І пам'ятайте, дорогі жінки, наше з вами головне завдання, місія, цінність — це бути щасливою! І дарувати своє щастя всім, хто потрапляє в наші обійми!


Автор Людмила Колоколова

 Фото pixabay

Коментарі