Як правильно ігнорувати чоловіка, щоб він захотів вас ще більше.

 Іноді шлях до серця чоловіка лежить не через шлунок, а через виклик.  Тому що чоловіки передбачливі. Якщо ти будеш бігати за ними, вони будуть тікати. Якщо ти занадто нав'язлива, він втече від тебе.  Якщо ти для нього доступна, то ти неприваблива. Чоловікам потрібно відчувати себе завойовником. Якщо ти його трохи поігноріруєш, це зведе його з розуму.


 1. Пробуди в ньому мисливця. 

 Чоловіки природжені мисливці.  Їм подобається добиватися того, чого вони хочуть, особливо якщо це не дається просто так.  Якщо ти ігноруєш його і змушуєш його відчувати, що він не може так просто отримати тебе, він хоче тебе ще більше.  Ми завжди найбільше хочемо те, що не можемо мати.

 2. Ігноруй його, якщо він хоче влади. 

Чоловік хоче відчувати себе владним і успішним.  Якщо ти та, яку він не може підкорити, він буде хотіти тебе найбільше.  Коли ти ігноруєш чоловіка, він відчуває себе безсилим і хоче підкорити.  Він хоче мати владу в тому числі і над твоїм серцем, тому це буквально буде зводити його з розуму.  Але ти не визнавай його статус. Нехай постарається спеціально для тебе.

Вступайте в нашу спільноту у facebook.

 3. Застав його думати, що ти особлива. 

 Зазвичай закохана дівчина робить навпаки: вона змушує чоловіка відчувати себе особливим.  Але якщо чоловік звик до жіночого увазі, ти повинна виділитися серед інших дівчат.  Демонстративно не звертай на нього уваги: ​​це з одного боку покаже йому твій інтерес і грайливість, але з іншого він зрозуміє, що ти його навмисно ігноріруєш.  Він вирішить, що ти особлива і захоче домогтися тебе.

 4. Застав його жадати твоєї уваги. 

 Чим менше уваги він від тебе отримує, тим більше стає одержимий.  Ігнорувати чоловіка - все одно що примушувати його чекати сексу з тобою.  Якщо ти не дозволиш йому мати те, чого він хоче, він захоче цього більше.


 5. Навчи його не грати з тобою. 

 Якщо ти в стосунках з чоловіком, який приділяє тобі мало уваги або дивиться наліво, покажи йому, як це - коли з твоїми почуттями не рахуються.  Ігноруй його так само, як він тебе, задивляйся на інших чоловіків.  Це так само покаже йому, що якщо він не виправиться, то ти легко можеш піти.

Читайте також: Корткочасне голодування корисне для здоров'я.

Коментарі