7 принципів побудови ідеальних стосунків.

Все наше життя побудоване на любові. Роль її настільки велика, що її важко переоцінити. Майже всі шукають ідеальні стосунки. А ті, хто їх знайшов, можуть спокійно реалізовувати всі інші свої здібності і таланти.

Якщо ви намагаєтеся за допомогою відносин «заткнути» якісь дірки у своєму житті — вони приречені з самого початку. Питання часу, скільки вони будуть тривати. Щоправда, іноді вони тривають до самої гробової дошки. І зовсім не тому, що вони ідеальні, а тому, що звички міняти важко і незручно, і до цього готові не всі.

Ідеальні стосунки

Спостерігаючи ідеальні відносини, не можна сказати, чому вони є ідеальними — кожна щаслива пара має свій власний рецепт. Проте все ж спробуємо виділити загальні принципи, яких слід дотримуватися, щоб наблизити свої відносини до ідеальних.


1. Не варто наступати на горло власній пісні, тобто ви не зобов'язані змінювати себе тільки тому, що цього хоче ваш партнер.

2. Почавши пошук, позначте для себе найголовніші критерії, яким повинен відповідати обранець. Вам повинно бути комфортно з ним. Коли ви знайшли того, хто відповідає основним критеріям вашого запиту, примиріться з іншим. Не варто чекати ідеального попадання. У чому-то все одно ви будете один одного не влаштовувати. Не намагайтеся переробити один одного — в подібних спробах розбився не один корабель кохання.

3. Будьте самореализованими, в цьому випадку у вас буде менше претензій до світу, і ви спокійно, без зайвих нервів і невдоволення, зможете будувати ідеальні стосунки.

4. Забудьте про вимогливость. Якщо ми часто використовуємо фрази: «він повинен», «він зобов'язаний» — в цій моделі закладено ваду. Рано чи пізно в таких відносинах настане тріщина. Насамперед тому, що нам ніхто нікому і нічого не винен. Якщо вже вам подобається слово «винен», застосуйте його до себе — ви повинні зробити так, щоб ваш партнер був щасливий робити для вас те, про що ви просите.

Підписуйтесь на нашу сторінку у facebook.

5. Ще один важливий фактор — довіра, без нього нікуди. Якщо його немає, спільне життя стане схожим на пекло. Всякий раз, коли ви проявляєте недовіру, вважайте, що ви падаєте з високої скелі. Результат завжди один, і від техніки падіння він не залежить.

6. Любіть себе — коли всередині вас багато любові до себе, ви можете нею ділитися.

7. І, нарешті, найголовніше, на що хотілося б звернути вашу увагу. З досвіду знаю, що цього фактору пари приділяють найменше уваги. Для деяких це стане відкриттям Америки. Чи замислювалися ви, які почуття поруч з вами відчуває ваш партнер? Не ви з ним, а він з вами. Наскільки йому комфортно і добре поруч з вами? Це ключовий фактор, на мій погляд, і найміцніший цемент для будь-яких відносин.

Звичайно, універсальних рецептів не буває — шукайте свої власні. Найважливіше в житті — досвід, заради нього ми всі тут і зібралися. А про те, чого хоче жінка, читайте тут. 

Автор: Жанна Вей

Джерело Фото Pixabay

Коментарі