8 ознак, що ти занадто доступна і це відштовхує його.

Кажуть, що не можна бути надто зайнятим для того, кого любиш. І хоча це правда, проблема в тому, що ми дуже серйозно сприймаємо ці слова.

Токсичні відносини


Добре, що ти поруч, коли потрібна йому. Але це не означає, що ти повинна нехтувати особистими інтересами або іншими важливими людьми у своєму житті і ставати занадто доступною для свого чоловіка.

Потрібно встановити і поважати свої особисті межі. Потрібно показати йому, що в тебе є життя крім ваших відносин. Повір, іноді потрібно бути трохи важкодоступною. Іноді любов засліплює і ти не помічаєш, що стала занадто доступною для свого хлопця, так що він перестає тебе цінувати.
 І ось ознаки, за якими можна це розпізнати.

1. Ти підлаштовуєш під нього свій графік.
У тебе є своя робота, хобі, сім'я і друзі. У тебе є багато справ, але все одно ти підлаштовуєшся під його графік. У тебе завжди є час для нього, тому що він для тебе важливіше всіх. Навіть важливіше твоєї сім'ї та друзів.

2. Ти завжди першою йому дзвониш.
Ти починаєш нудьгувати, як тільки ви розлучаєтеся, бо завжди дзвониш першою. Ти завжди ініціюєш контакт, тому що хочеш почути його голос і дізнатися, чим він зайнятий.
Відклади телефон і почекай, поки він подзвонить тобі першим хоча б раз. Ти повинна побачити, що він теж за тобою сумує, що теж хоче почути, як ти там.

3. Ти миттєво відповідаєш на його повідомлення.
Таке відчуття, ніби ти весь день його чекала. Ти просиш вибачення, якщо відповідаєш не відразу. 

Підписуйтесь на нашу спільноту у facebook.

4. Страждає твоя дружба з іншими.
Ти без проблем відміняєш зустріч з друзями, якщо він кличе тебе кудись. Ти хочеш показати йому, що в тебе завжди є час для нього, навіть якщо це на шкоду твоєї дружби. І якщо ти думаєш, що він оцінить це, ти помиляєшся. Він побачить, як легко ти нехтуєш своїми близькими.

5. Ти приймаєш його запрошення в останній момент.
Запрошувати когось в останній момент — це грубо і нешанобливо. Так, тобі подобається проводити з ним час, але ти повинна змусити його поважати твої кордони. Не бійся йому відмовити. Змусь його зрозуміти, що ти — не запасний варіант. Скажи, що у тебе є своє життя, що ти не можеш міняти свої плани, аби підлаштуватися під нього.

6. Ти забуваєш свої особисті межі.
Здорові кордони корисні для відносин. І твій партнер повинен поважати твої кордони. Якщо він переходить межу, а ти не злишся, тому що не хочеш влаштовувати сварку чи боїшся зіпсувати стосунки, то ти показуєш, що він може робити це знову.

7. Ти у всьому з ним погоджуєшся.
Ви різні і цілком ясно, що у вас може бути різна думка. Але ти забуваєш це і починаєш у всьому з ним погоджуватися. Ти забула слово «ні», ти боїшся її говорити, щоб нічого не зіпсувати.

8. Ти стала занадто залежною від нього.
Ти хочеш бути з ним постійно, ти нічого не плануєш без нього, ти починаєш питати його думки і поради з будь-якого приводу, навіть питаєш його дозволу. Це шлях до токсичних відносин. 

Читайте також: Як правильно завершити стосунки. Покрокова інструкція.

Джерело Фото pixabay

Коментарі