Чистий посуд - це чиста свідомість жінки.

Чистий посуд говорить про чистоту свідомості жінки. Коли жінка відмиває домашній посуд, вона відмиває своє серце від корисливих бажань. Це один з методів розвитку жінки. Серце відмивається від користі.

Чистий посуд

У сучасній родині ніхто не хоче мити посуд. Значить, що користь переважає. Є розклад: у понеділок цей миє, у вівторок цей... ніхто не хоче, просто. Тому користь переважає. Навряд чи можна розраховувати на глибоке щастя в цій атмосфері. У хорошій компанії посуд відбирають, вихоплюють з рук.  

Підписуйтесь на нашу сторінку у facebook.

Коли приїжджаю на Схід у мене посуд з рук вихоплюють. Я не можу його поставити. Як тільки бачать, що він порожній, я ставлю – його тут же вихоплюють і забирають. Відразу забрали, помили – все, нема посуду. Якщо гість сам миє посуд – це все, ніхто в цю сім'ю ходити не буде, вважається, що там нема ніякої гостинності.

Є такі психологічні еквіваленти: не вимитий на ніч посуд рівнозначне незакриттям вхідних дверей. Як ніби вхідні двері відкриті. Тобто щастя і багатство йдуть з цієї сім'ї. Тому хороша господиня не терпить брудного посуду, навіть під час приготування їжі. Вона так готує, що брудного посуду немає взагалі. В раковині ніколи нічого не лежить, взагалі. Це закон піднесеної кулінарії: миється – так, але не лежить ніколи. І це все млжна встигати робити. Тобто посуд, завжди чистий. Ніколи не з'являється гора немитого посуду. Це спосіб подбати про добробут сім'ї.

Посуд володіє особливим тяжінням. Чистий посуд притягує до дому хороших гостей. Брудний посуд притягує до дому брудних, дивних... самі веселі гості – таргани. 

Автор В'ячеслав Рузов 

Читайте також: Чому люди масово скуповують гречку під час коронавірусу.

Коментарі