Як жінці підкорити чоловіче серце.

Найкраща прикраса для дівчини — це добре серце, чисті помисли, щира посмішка і відкрита жіночність, а зовсім не модний одяг, дорогі бренди і коштовності.

Як привабити чоловіка

Тому що, прийшовши додому, все зовнішнє Ви знімаєте з себе, а те, що знаходиться всередині, назавжди залишиться з Вами.

Саме такі дівчата здатні притягнути у своє життя кращого чоловіка, оскільки вони завжди цікаві і випромінюють гармонію і ніжність.

Наповнюйте в першу чергу свій внутрішній світ, тоді і зовнішній зміниться слідом за ним. Змінивши себе, Ваше життя також зміниться до невпізнання!

Чистота... Саме така якість у Жінці виділяє її з усіх інших і так магічно діє на Чоловіка.

Така Жінка притягує, зачаровує і зачаровує лише однією своєю присутністю. Зустріти її — велика рідкість і нагорода. 

Чистота Серця, чистота помислів і намірів — це той рідкісний скарб, від якого з легкістю відмовляються Жінки, почуваються сором'язливо і навіть соромляться. З таким завзяттям демонструють легкодоступність, байдужість, цинізм, використання та споживання, звеличують себе, розбивши чергове чоловіче серце і ведучи рахунок своїх любовних перемог. 

Підписуйтесь на нашу сторінку у facebook.

Але чистота — це першооснова і головна якість Жінки. Вона не може бути красива, коли її Вищі цінності перевернуті з ніг на голову. Не може бути щаслива, поки вона розмінює себе на короткочасні зв'язки з мінливими Чоловіками.

А Чоловіки в свою чергу ставляться до нас так, як ми їм дозволяємо до себе ставитись. Залізних леді і стерв греблю гати куди не глянь. Світ потребує чистоти, щирості і ніжності...

Жінка, ти відповідальна за те, який світ ти створюєш. Твоє життя не обмежується лише власною персоною, ти впливаєш своїм прикладом на інших Жінок і дітей.

Цінуй себе, люби себе, поважай себе! Пам'ятай про честь, що так забута в наш час. І будь гідна звання ЖІНКИ! 

Читайте також: 20 причин, чому інші витирають об вас ноги.

Автор Анна Дель

Коментарі