Чого не слід робити, щоб любов не переросла в залежність.

У вас коли-небудь була любовна залежність? Вам знайомий це болісний стан? Якщо так, то ви напевно хотіли якнайшвидше позбутися від душевного болю та страждань.

Любовна залежність


Не той дорогий, з ким добре, а той, без кого погано.

Белла Ахмадуліна

Епіграф Белли Ахмадуліної до статті як не можна краще відображає суть любовної залежності.

Як експерт з питання звільнення від любовної залежності я можу виділити 7 основних помилок, які роблять дуже багато клієнтів, які страждають від любовної залежності.

Любовна залежність: поширені помилки

1. Перевіряти соціальні мережі вашого улюбленого кожні 30 хвилин. Писати повідомлення із з'ясуванням відносин і часто дзвонити. Повідомлення і дзвінки тільки ще більше дратують в даній ситуації, і людина віддаляється від вас, а не стає ближче. Він ще більше переконується в тому, що відносини не варто поновлювати.

2. Розповідати кожен день своїм подругам і колегам по роботі про свою нещасливу любов і як він підло повівся з вами. Коли ви це робите, то не даєте зажити вашій рані.


Підписуйтесь на нашу сторінку у facebook.

3. Думати, про те, що ви нікому більше не потрібні. Нікого і ніколи в своєму житті не зустрінете і помрете в самотності. Шукати в собі причини, що зі мною не так?

4. Реєструватися і сидіти на форумах про нещасну любов. Читати чужі сльозливі історії. Це ніяким чином не полегшить ваш стан. Ви тільки підхопите вірус ненависті до цього ''козла'', який так підло повівся з вами.

5. Чатувати об'єкт своєї любовної залежності біля роботи. Приїжджати додому без попередження опівночі напередодні робочого дня, пояснюючи, що дуже скучили. Приходити у двір і дивитися у вікно квартири, де живе ваш коханий.

6. Випивати з горя, намагаючись втопити свій біль у вині. Вино дає часом тимчасове забуття, а потім думки про кохану людину повертаються з новою силою і прокручуються сумні спогади. Принишкла від вина біль знову піднімає голову і стає ще сильнішим. Тому, що ти їй показала, що боїшся її і хочеш забутися.

7. Найголовніша і поширена помилка полягає в тому, що ви забороняєте собі страждати, всіляко намагаєтеся уникати емоцій і думок про колишнього. Уникнення думок діє, як тренажер. Сумні думки від цього тільки посилюються і ви впадаєте у депресію, з якої важко самостійно вибратися. 

Читайте також: Як зрозуміти, хто щиро нас любить.

Автор Олег Сурков

Коментарі