Досить витрачати час на тих, хто забирає твою енергію, впевненість і щастя.

 Досить проводити час з людьми, які занижують твою самооцінку, які ніколи не можуть сказати нічого хорошого про тебе, хто ніколи не робить тобі компліментів, а тільки критикує.

 Досить проводити час з людьми, які не радіють за тебе, ніколи не святкують твої успіхи і не цінують тебе.

Стосунки

Досить проводити час з людьми, які вважають себе кращими за тебе і не рахуються з твоїми почуттями, тому занадто зациклені на своїх.

 Досить проводити час з людьми, які сміються над твоїми захопленнями, які змушують тебе відчувати себе дитиною або дивною за те, що тобі подобається.  Досить проводити час з людьми, які хочуть, щоб у тебе були такі ж інтереси і думка, що і у них - інакше вони кажуть, що ти неправа.

 Досить проводити час з людьми, які дивляться на тебе зверхньо, ​​які недооцінюють те, як важко ти працюєш.  Які хваляться тим, яка важка у них робота, життя, тільки щоб тобі було соромно за себе.

Підписуйтесь на нашу сторінку у facebook.

 Досить проводити час з людьми, які тільки говорять і говорять, але не вміють слухати.  Які змушують тебе робити так, як вони хочуть, ніби ти їм щось винна, ніби ти поганий друг, якщо не робиш сліпо так, як вони кажуть.

 Досить проводити час з людьми, які егоїсти і маніпулятори, яким наплювати на те, через що ти пройшла, якщо це їх не стосується.  Які хочуть щоб ти була поруч, тільки коли їм щось потрібно, які впевнені, що світ обертається навколо них.

Кешбек до 15% економії на покупках. Реєструйся тут

 Досить проводити час з людьми, які псують тобі настрій, створюють зайву драму в твоєму житті, яких ти насправді не хочеш бачити, тому що все завжди погано закінчується.

 Неважливо, яка у вас історія.  Неважливо, що вони намагаються поставити тобі почуття провини, адже ви ж «друзі».  Навіть якщо ти любиш певних друзів або рідних, ти не повинна проводити з ними багато часу, якщо це шкодить твоєму психічному здоров'ю.  Якщо ти відчуваєш, що ви переросли один одного.

Досить проводити час з людьми, які позбавляють тебе енергії, впевненості. Будьте щасливі!

Читайте також: Щоб любов не переросла в залежність. Чого не слід робити.

Фото pixabay

Коментарі