Чому з тобою можна спізнюватися, брехати, не дотримуватись обіцянки...

Ти коли небудь платила в магазині за продукти більше, ніж вони коштують? Якщо, наприклад, ціна буханки хліба 15 грн., а ти на касі даєш 25 грн., безглуздо і смішно, правда? Навіть важко собі таке уявити.

А як ти ставишся до безкоштовних пропозицій на вулиці? Ідеш ти по вулиці, підходить до тебе чоловік і каже: візьміть щастя безкоштовно, просто так, тому що я хороший. Повіриш? До чого я все це кажу? Ось до чого.

Стосунки

Як у чоловіків формується уявлення про цінності ваших відносин?

Коли чоловік легко, не напружуючись, отримує все, що йому треба від тебе просто тому, що ти хороша, у нього не формується уявлення про твою цінність. Якщо ти готова спати, зустрічати, чекати, намагатися, прощати тільки тому, що ти його так довго чекала – це принижує твою гідність.

У чоловіка формується думка, що ти з усіма такою була, ти не цінуєш себе, з тобою можна спізнюватися, брехати, не дотримуватись обіцянки... І скажи мені, навіщо на тобі одружуватися, якщо ти і так все йому даєш, що повинна виконувати дружина? Щоб ти завжди була поруч? Щоб йому завжди було так добре, як зараз?

Підписуйтеь на нашу сторінку у facebook.

Тут є одна проблема. Те, на що ми не витрачаємо своїх зусиль – не викликає у нас довгого інтересу. Ти сама класна в його житті? Може бути. Але саме класне – воно зазвичай найдорожче. Як у матеріальному плані, так і в плані зусиль. І не треба забувати, що чоловік спочатку, на інстинктивному рівні – мисливець. Тому погоджуючись і віддаючи йому всю себе тільки тому, що у нього блакитні очі, або гарні руки, або він такий зворушливий і добрий, ти з самого спочатку прирікаєш ваші відносини на провал!!

Слухайте свій внутрішній голос!
Я впевнена, що у кожної жінки десь всередині є відчуття, що підказує їй, що вона робить не так. Воно холодом пробігає, коли хоче зупинити тебе від будь-яких дій, які згодом буде неприємно згадувати. Як погодилася, не дивлячись ні на що. Як слухала виправдання і вірила, хоча розуміла, що так не повинно бути. Коли відчувала, що він змінився, що він інший, але продовжувала вмовляти себе, що він просто зайнятий...

«Як у Вас вийшло бути так довго з чоловіком, який Вас ображав, принижував, який зіпсував Вам 12 років Вашого життя?» – запитала я якось свою клієнтку. Вона відповіла: «Мені було шкода моїх зусиль. Мені було шкода часу, який я на нього витратила. Мені здавалося, що стільки зусиль не повинні пропасти даром...» Виходить, що як би чоловік не ставився до жінки, якщо вона вкладає у відносини багато сил, віри, надії, грошей – він все одно цінний для неї. При тому, що він ніяк не проявив себе! 

Автор: Анна Іотко, Фото Марк Пекмеціан

Читайте також: Як зрозуміти, що ви зустріли свого чоловіка.

Коментарі