Як доля відводить від вас тих, хто вам більше не потрібен.

Якщо людина - ваша доля, він за будь-яких обставин залишиться з вами. А коли докладаєте зусиль тільки ви, і відносини тримаються виключно вашими стараннями, буде краще відпустити. Навіщо потрібні взаємини, в яких вас не цінують?

Стосунки


Для чого потрібні розлучення.

Не варто ставитися до всіх розлучень в житті як до втрат. Уявіть, що якийсь чоловік прийшов у ваше життя, щоб виконати певну місію. Він зробив те, що йому було призначено згори. А тепер прийшов час цю людину відпустити. Хай живе далі, але вже без вас. 

Не тримайтесь за людину, яка вас з кимось порівнює, не дорожить вами. І бережіть тих, кому ви дійсно потрібні. В питаннях любові до себе, самоповаги проявляти м'якість недоречно.

Не дозволяйте робити замах на найдорожче, що є у людини. А якщо хтось йде, це означає не те, що ви втрачаєте. Просто він вже виконав свою місію у вашому житті.

Набратися рішучості і піти.

Емоційний зв'язок надзвичайно важлива і тендітна річ. Її слід оберігати і плекати. Але якщо ви витрачаєте даремно сили, щоб зміцнити відносини з людиною, яка недостойна цього, нехай він іде. Відпустіть всіх злих і безсердечних людей, що вносять у ваше існування дискомфорт і розчарування. Піти від тих, хто змушує вас страждати.

Не тримайте поруч з собою людину, яка вас не цінує, не бачить ваших достоїнств, постійно критикує. Струсіть згубний вплив недоброзичливців і порожніх пліткарів. Не доводьте нікому власну цінність. Той, хто сам її розгледить без прикрас – і є ваш чоловік.

Необхідно бути з тими, хто приносить розраду в скрутну хвилину, і тримати дистанцію з тими, хто цілеспрямовано (і навіть ненавмисно) нам шкодить. 

Отже:
-Йдіть, не замислюючись, від усіх, хто завдає вам моральну і матеріальну шкоду.

-Покиньте все, що неможливо виправити і змінити.

-Абстрагуйтеся від болю, негативу і зради. Але не забувайте, що вони існують в світі. 

-Тримайте в клітці своїх демонів і контролюйте неминучі внутрішні страхи.

-Пам'ятайте, що страждання – це просто питання вибору.

-Не обманюйте себе і не применшуйте справжнє становище зі своїми токсичними відносинами тільки із-за страху самотності.

-Пам'ятайте: ви і тільки ви можете встановлювати правила гри в своєму житті.

Підписуйтесь на нашу сторінку у facebook.

Біль, після якої залишаються шрами.

Ми розпадаємося на шматочки, розчиняємося в чужій особистості, втрачаємо своє обличчя. Ми втрачаємо характер, рішучість, що лежать в основі нашого «я». В результаті страждає душевний стан. Тут не обов'язково бачити якісь зовнішні прояви. Процеси, що відбуваються всередині, непомітні. Тим вони і небезпечні.Тому що ніхто не прийде на допомогу, і ніхто не витягне вас з цього стану.

 Виникає самотоксічность. Токсичними по відношенню до самих себе ми стаємо:

- Коли покірливо погоджуємося залежати від умов оточуючих.

- Коли втрачаємо сутність, переставши думати про власні бажання і піддаючись на вмовляння чужих.

- Коли стаємо хронічними жертвами.

- Коли знецінюємо власні думки, прагнення і досягнення.

- Коли культивуємо негативний внутрішній діалог, мінімізуючи спілкування з оточуючими.

- Коли не займаємося об'єктивним самоаналізом.

 Безумовно, ми уразливі перед можливою зрадою і лицемірством того, кого вважаємо своїм другом, близькою людиною.  Тому що віримо відкриваємо навстіж власне серце. Але, навіть якщо ви обпеклися одного разу в стосунках, не варто втрачати віри. Адже і любов, і дружба дійсно існують. 

Читайте також: Бійтеся слабких. Пихологія стосунків.

Джерело

Коментарі